Tämä nyt on taas sellaista perusruokaa, ettei varsinaisesti tarvitse ohjetta, mutta muutama huomio. Lihapullat onnistuu parhaiten rasvaisella naudan jauhelihalla ja mausteilla - ei muuta
FINNämä jauhelihapullat olen valmistanut tv-kokkien vinkkien mukaan, eli he suosittelevat vaan vähän pyöritellä jauhelihapullia kädessä, että pullat tulisivat pehmeät
Jospa eilisten herkkujen jälkeen palaisi taas arkiruokien pariin. Lihapullat ovat pyörineet mielessä jo hyvän tovin, joten eilen oli niitä sitten pakko saada
Tänään olikin hieman poikkeuksellinen aamu. Yleensä kun tulee herättyä seitsemän aikoihin, niin tänään Ukkoseni teki aamu puurot ja muut touhut siihan malliin
JAUHELIHAPULLAT1 prk kermaviiliä1/2 dl kaurahiutaleita400 g paistijauhelihaa1 iso sipuli130 g juustoraastetta1 muna1 tl pippurisekoitusta1 tl suolaaSekoita kermaviili ja kaurahiutaleet anna turvota 10 minuuttia
Olin kyllästynyt perin tavanomaisen makuisiin jauhelihapihveihin ja jauhelihapulliin. Päätin lähteä hyödyntämään sokerin makua ja sain lopputuloksena aikaan todella hyvän ja herkullisen pihvin josta tykkäsi 5 vuotias apukokkinikin
Eli jos haluat niin tähän samaan kastikkeeseen voi tehdä lisää pullia seuraavana päivänä tai vaikka pakastaa lopun kastikkeen ja kun taas haluaa herkutella niin ei muuta kun helpoakin helpommat jauhelihapullat pyöräyttämään
Aiemmassa postauksessa kerroin käyneemme mieheni kanssa sienimetsällä ja Reini lihatiskillä. Nautiskelimme karitsan jauhelihapullia ja ihanaa sienimuhennosta
Sen aikana kun vihannekset kypsyvät valmista jauhelihataikina sekoittamalla ainesosat isossa kulhossa ja pyörittele jauhelihataikinasta golfpallon kokoiset jauhelihapullat
Kauniin aurinkoisen päivän kruunaa vesisade joten on aikaa kokata. Nyt on uunissa kasvisgratiini tulossa ja lihapullat on pyörittelyä ja paistoa vaille valmiit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.