Villisikaa padassa Anna del Conten tapaan. 21. 9. 2014 by Merja 8 kommenttia. Villisian lavasta tulee uunissa pehmeää, kauniin punaista pienellä chilin puraisulla
OHJEET. 1. sekoita huoneen lämpöinen voi ja sokeri seokseksi ja lisää kananmuna. 2. sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekoittaen taikinan sekaan
Suvun paras resepti -kilpailun äänestys on alkanut. Anna ääni suosikkiblogillesi 31. 8 mennessä. Jotta elämässä säilyisi sopivasti jännitystä, hoksottimet terävinä ja ideointikyky tallella, niin aina silloin tällöin on kyllä osallistuttava kutkuttaviin reseptihaasteisiin ja -kilpailuihin
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Tätä ruokaa kokatessa uunista nousi niin vastustamattoman herkullinen tuoksu, että oli vaikea saada pidettyä uuninluukku kiinni ja paahtaa bataatit kunnolla ylikypsiksi
Hampurilaiset Intialaiseen tapaan on ihanan raikas ja herkullinen makuelämys, siis todella. Meidän perheessä näitä syötiin kaksin käsin innolla (siis ihan ahmittiin jogurttikastikkeet suupielissä)
L. a. u. r. C. l. d. e. n. t. o. i. j. ä. k. -. s. U. p. P. m. A. v. h. f. K. ,. J. ). S. y. ö. O. M. N. H. T. E. 1. 4. g. 5. 2. 0. V. I. R. Ä. F. (. 6. 8. /. 3. k g. d l. t l
Savolainen ohrarieska on maakunnan perinteikäs kesäherkku. Tyypillisesti sitä nautitaan juhannuspöydässä, mutta se sopii kaikkien kesäjuhlien tarjoiluun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.