Sekoita sekaisin maitotuotteet ja lisää kinkku-kurkkusilppu ja maissit. Sain kunnian tehdä työkaverini pojan yo- juhliin voileipäkakkuja, joista tässä kaksi
Kinkku ja valmistaminen. Ota pakastettu kinkku pakastimesta noin kaksi päivää ennen paistamista. Suuren joulukinkun sulattaminen voi kestää pidempäänkin
Meillä on muodostunut perinteeksi syödä villisian kinkku pääsiäislauantaina. Lauantaina siksi, koska sunnuntaina pääroolissa on pääsiäisen "tärkein ateria" eli aamiainen (oikeasti brunssi), ja yleensä ei koko päivänä ole kunnolla nälkä sen jäljiltä, joten hyvä pääruoka menisi vähän hukkaan + kylläisenä ei ole niin suurta intoa huhkia keittiössä
Tein toisen villisian kinkun melkein samalla tavalla kuin viimeksi. Mutta täytyy sanoa että tämä oli paras kinkku, minkä olen tähän mennessä villisiasta tehnyt
Täytetyt rieskarullat on helppo suolainen isommissa juhlissa. Meilläkin oli monta valmista rullaa jääkaapissa odottamassa iltaa ja aina tarpeen tullen lisäilin syötävää pöydälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.