Tein viime viikonlopun Koko Suomi leipoo kilpailijoiden tapaamiseen ihania kinkkupasteijoita. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi ja hienonna purjo /kevätsipuli
K. u. i. n. k. a. s. r. e. m. v. o. t. ,. p. ä. l. y. ö. h. j. d. O. b. g. '. E. T. H. P. V. L. R. -. U. M. N. J. S. 1. 0. 5. c. +. 2. 6. 3. A. ) l. d l. t l
Pannacotta on peri-italialainen jälkiruoka. Sana itsessään tarkoittaa keitettyä kermaa. Suomalaisen twistin tämä pannacotta saa mansikaraparperihyydykkeestä kermakerroksen päällä
Ennen joulua on kuitenkin luvassa myös niitä viimehetken ideoita, sillä minulla on mahtavia ajatuksia, mitä joulupöydässä tai uutena vuotena voisi tarjota
Sekoita joukkoon kinkku, mausteet, sekä kananmuna. 100g kinkkua. Maisema on vaihtunut harmaaksi, mutta mieli siintää kuusikon juurilla ja lämpöisillä hiekkarannoilla
Kinkku ja valmistaminen. Ota pakastettu kinkku pakastimesta noin kaksi päivää ennen paistamista. Joulukinkku voidaan paistaa uuniin sopivassa paistopussissa
Meillä on muodostunut perinteeksi syödä villisian kinkku pääsiäislauantaina. Sulatin kinkkua kaksi vuorokautta kylmälaukussa, sillä ulkona oli öisin pakkasta eikä jääkaapissa ollut tilaa
Mutta täytyy sanoa että tämä oli paras kinkku, minkä olen tähän mennessä villisiasta tehnyt. Sulata kinkkua muutama päivä jääkaapissa tai kylmälaukussa
Sienisalaatin lisäksi joulupöydässämme on aina myös rosollia. Ja ainoa oikea tapa tarjota rosollia kotoisessa joulupöydässä on sekoittaa kaikki sen ainekset keskenään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.