Sekoita sekaisin maitotuotteet ja lisää kinkku-kurkkusilppu ja maissit. Kostuta ja käännä ylimääräiset kelmut voileipäkakun päälle tai tarvittaessa lisää hieman kelmua suojaamaan voileipäkakkua
Sekoita sekaisin maitotuotteet ja lisää kinkku-kurkkusilppu ja maissit. Kostuta ja käännä ylimääräiset kelmut voileipäkakun päälle tai tarvittaessa lisää hieman kelmua suojaamaan voileipäkakkua
Taikina. purjosipulia tai kevät sipulia. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan kovettua jääkaapissa suorakaiteen muotoiseksi taputeltuna kelmun sisällä
Voitele vuoka ja painele taikina vuokaan ja reunoille. 1 keltainen paprika. Maisema on vaihtunut harmaaksi, mutta mieli siintää kuusikon juurilla ja lämpöisillä hiekkarannoilla
Aseta kinkku rasvapuoli ylöspäin uunin ritilälle keskitasolle tai alemmas kinkun koosta riippuen. Voit syödä kinkun sellaisenaan tai kuorruttaa sen kokonaisvaltaisen makuelämyksen saavuttamiseksi
Kaada liemi isolle vedellä huuhdellulle vadille tai uunipannuun. 1. Laita kinkku kulhoon. Sekoita kaikki marinadin ainekset, paitsi rosmariini, ja kaada marinadi kinkun päälle
Meillä on muodostunut perinteeksi syödä villisian kinkku pääsiäislauantaina. Lauantaina siksi, koska sunnuntaina pääroolissa on pääsiäisen "tärkein ateria" eli aamiainen (oikeasti brunssi), ja yleensä ei koko päivänä ole kunnolla nälkä sen jäljiltä, joten hyvä pääruoka menisi vähän hukkaan + kylläisenä ei ole niin suurta intoa huhkia keittiössä
tai muita haluamiasi mausteita, kaikki käy. Anna taikinan turvota n. Sekoita kalkkuna/kinkkurouhe taikinan sekaan ja kaada leivinpaperilla vuoratulle korkealle pellille
Meillä on jo vuosia syöty villisikaa pääsiäislauantaina, niin tänäkin vuonna, kunnon kinkku olikin. Liha oli kuitenkin todella mehukasta ja maistui minusta parhaimmalta kinkulta mitä olen tehnyt (tosin näin taidan sanoa joka vuosi, en tiedä tekeekö muisti tepposet vai paraneeko ne todellakin vuosi vuodelta)
Perunat tai muusi. Suklaakakku tai muu makea kakku. Erilaiset kalat, äyriäiset ja kasvisruoat ovat kasvattaneet suosiotaan suomalaisten joulupöydässä samalla kun lihatuotteiden syöntiä aiotaan vähentää
) Kinkkurullat onnistuivat kasvisrullia huomattavasti paremmin, koska taisin vähän innostua tuon kasvistäytteen määrän kanssa ja loppupeleissä kasvisversiot eivät malttaneet oikein pysyä koossa
Toinen vaihtoehto on käyttää sekä vaaleaa että tummaa, kerroksittain. Kinkun kohdalla kannattaa käyttää mahdollisimman lihaisia tuotteita, itse suosittelen Korpelan saunapalvia tai Atrian Saunapalvia
Tai jos väkeä on enemmän niin näitä voi tehdä kaksi vierekkäin. Jos et ole aiemmin tehnyt voileipäkakkua tai koet että homma ei ole hanskassa, lukaise kyseisen osion vinkit ensin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.