Tylysti päättyivät siihen, että oli kaiveltava työpapereita esille, orientoiduttava alkavaan viikkoon, tehtävä juttuja ”alta pois” ja kun vielä maanantai oli kandiseminaarin päivä, oli joko valmisteltava opetusta tai luettava opinnäytetöitä
Liki päivälleen vuosi sitten sain mieluisen viestin – olin voittanut Glorian Ruoka & Viini ja Västerbottenost – kokeilevin risotto -kilpailun omalla reseptilläni
JaakkoHalmetoja onkin joskus sanonut, että kookosöljy sopii käytettäväksi aina keittiöstä kylpyhuoneeseen ja vällyjen väliin – mikä onkin erittäin osuvasti sanottu
O. l. e. t. k. o. h. u. m. a. n. ,. ä. S. i. (. j. v. s. y. ö. ). r. J. d. g. c. p. P. I. V. R. -. K. ". D. b. H. N. W. '. â. T. f. 2. 0. 3. 1. ½. L. M. A. /. E. C. Y. Å
Valurautapata toimi tärkeimpänä ruoanlaittoastiana ja lihan palaminen kiinni pataan estettiin tiristämällä pohjalle porosta saatavaa pintarasvaa eli kuuta
pizza bianca, valkoinen pizza, eli tomaattikastiketta ei ollut ollenkaan ja sen lisäksi täytteet (puhvelin mozzarella, kirsikkatomaatit, basilikan lehdet) pizzan päällä olivat raakoja, lisätty vasta pizzan paiston jälkeen
Anteeksi kaikki rakkaat keliaakikot. Lounaspaikkojen torstaivakiojälkkäri, hernekeiton kumppaniksi tarjottu pannukakku on useimmiten niin kauheaa, ettei sitä tee edes mieli maistaa, mutta tällä reseptillä tulee hyvää
Heitä lopuksi perään sipulinvarret ja tarjoile. Jotenkin se ei vain koskaan herätä tiskillä, ruokalistalla, mielikuvissa tai kielen päällä samanlaisia intohimoja kuin liha
Leipää ei ole tehnyt yhtään mieli, vaikka voisi kuvitella, että leipää olisi eniten ikävä. Minulla oli sitruunoita, kananmunia ja gluteenittomia jauhoja
Leipä on siitä mielenkiintoinen elintarvike että siihen ei kyllästy, tai ainakaan tuoreeseen leipään ei kyllästy ja kun sen tekee itse niin vaihtelun mahdollisuudet ovat rajattomat mutta kaikki alkaa juuresta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.