Tein synttäreille toiseksi suolaiseksi tarjottavaksi tämän juustoisen kinkkupiirakan. Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- ja ruisjauhoilla muokattuna
tässä teille kuitenkin kinkkupiirakkaa ja tulevissa postauksissa muutama muu tarjolla ollut syötävä. Hoksasin juuri, eten ehtinyt ottaa juuri minkäänlaisia kuvia kummastakaan kakusta, jotka synttärijuhliin leivoin, mutta nooh
Moiks. Tämä iltapalapiirakka syntyi yksinkertaisista aineksista ja hetken mielijohteesta piirakan pinnalle laittamani paahdettu sipuli osoittautui napakympiksi
Pohja. 200 g margariinia. ½ dl venhäleseitä. 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot). 1½ rkl vettä (lisää vesi ja taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle)
Kinkkupiirakka (pellillinen). Juhliin pientä suolaista helposti. Pohja oli tosi hyvä, veikkaan syylliseksi oikeaa voita ja uunipeltiä, siinä kun paistuu paremmin kuin piirakkavuoassa
Tää on sellanen piirakka, joka maistuu varmasti jokaiselle, joka vaan syö lihaa. Perusraaka-aineista, kuten kinkusta, purjosta ja yrteistä saa ihan tosi maukkaan piirakan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.