Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- jaruisjauhoilla muokattuna. Täytteeseen vielä reilusti hyvää savukinkkua, juustojaja ruohosipulia
tässä teille kuitenkin kinkkupiirakkaaja tulevissa postauksissa muutama muu tarjolla ollut syötävä. Gluteenittomien leivonnaisten taikinat saattavat monesti olla ikävän murenevia, mutta tämän piirakan pohja onnistui kyllä mielestäni hyvin ja pysyi kasassa mainiosti
Tein yksi päivä ihan peruskinkkupiirakan jonka pohjan tein hieman terveellisemmin. En muista koska viimeksi olisin tehnyt suolaiseen piirakkaan ihan pelkillä vehnäjauhoillapohjan
vehnäjauhot ruokavaliostamme. Niinpä piirakkapohja syntyi tattarijauhoista,. Mukana myös vehnäjauhojen vaihtotaulukko eli vehnäjauhojen vaihto gluteenittomaan
Pitkästä aikaa, näin perjantainja alkavan viikonlopun kunniaksi tein kinkkupiirakoita. Oikein hyviä, pehmoisen kupsakkaita joita kelpaa kyllä maistella ja tarjotakkin
Tämä iltapalapiirakka syntyi yksinkertaisista aineksista ja hetken mielijohteesta piirakan pinnalle laittamani paahdettu sipuli osoittautui napakympiksi
Näiden piiraiden terveellisyydellä ei kyllä oikein pääse kehuskelemaan, mutta pala piirakkaa ja raikas salaatti on mielestäni paljon parempi vaihtoehto lounaalle kuin moni muu vaihtoehto
Perusraaka-aineista, kuten kinkusta, purjosta ja yrteistä saa ihan tosi maukkaan piirakan. Itse tehty murea pohja kruunaa kokonaisuuden, yks parhaista piirakkaresepteistä ihan ehottomasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.