Kinkulla ja juustolla täytetty jauhelihapihvi
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • italialaiset jauhelihapihvit
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1,25 dl vettä tai kermaa
  • 1 dl Pofiberiä tai korppujauhoja
  • 1 kananmuna 1 dl parmesaania raastettuna
  • 3 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
  • 0,5 dl basilikaa, persiljaa tai lipstikkaa hienonnettuna
  • 1 tl paprikaa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  •  
  • täyte
  • 4 siivua palvikinkkua
  • 4 isoa siivua mozzarellaa tai punaleimaista emmentalia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.