Huomasin juuri, että helmikuu oli hieman huono blogikuukausi. Leipomuksia en ole juuri ehtinyt ajattelemaan, olen tuulettanut päätäni hiihtoladuilla ja luisteluradalla ja mikä tärkeintä, olen syönyt muiden leipomia herkkuja
Vadelmia kun riittää, niin tein tässä jokin päivä vadelmajuustokakun mariannerouheella höystettynä. Ensin oli ajatuksena tehdä pelkkä vadelmajuustokakku, mutta ajattelin samantien testata sitä jonkin toisen maun kera
Suklainen Nutella Mud Cake sulattaa sydämen kuin sydämen, on luontaisesti gluteeniton ja jauhoton. Ei turvota, vaan saa hymyyn jopa tuosta pähkinä-suklaalevitteestä ei-niin-välittävän suun
Olen tainnut useampaan kertaan mainitakkin, että suklaa on herkkuani. Yksi suklaaherkku, joka lauantaisin kaupasta kotiin tulee, on susu-palat ja nyt halusin kokeilla tehdä niitä itse
Parin vuoden ajan yksi blogini suosituimmista ohjeista on ollut aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku, jota meidänkin perheessä on nautittu useampaan kertaan
Vadelma-suklaajuustokakku. Julkaistu. Voi voi voi, mitä syntisen ihanaa on keittiössämme syntynyt. Minikokin Opa, eli suomalaisittain saksalainen vaari, oli tulossa käymään ja hänelle osui syntymäpäivät samalle viikolle, joten pakkohan sitä oli leipoa
Kakku, jota lähdin tekemään siitä lähtökohdasta että pähkinöitä pitäisi saada vähennettyä kaapista. Ensin olin tekemässä piirakkaa mutta lopulta tästä tulikin kakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.