D Laitoin kakkuun makeutta tasapainottamaan suolapähkinöitä ja lähes sokeroimatonta kermavaahtoa. Tein työkavereille pikaisesti herkullista suklaa- kinuskijuustokakkua lomalta paluun kunniaksi
F. a. z. e. r. i. n. o. y. k. s. l. m. p. u. t. j. ä. h. T. ö. c. v. ,. g. d. K. 2. 5. 1. 0. (. ). M. R. O. -. 8. 4. P. f. H. x. J. 3. A. ) l. d l. c m. r k
Pohja. Murskaa keksit ja sekoita murskan joukkoon suklaa- ja mantelirouhe, sekä sulatettu voi. Olen aikaisemmin käyttänyt keksien lisäksi pohjassa Wiener-nougat-rouhetta
(Suomentajan huomautus. ) Kakussa on karamellia, suklaata, suklaapatukoita ja suklaamurupikkuleipiä. Suklaa oli ehkä pääteema ja karamellia hain täydentämään makua
Viime viikolla oli mieheni syntymäpäivä ja tälläiseen herkkuun päädyimme pienen pohtimisen jälkeen. Tein myöhemmin uudemman kerran kakun vadelmilla (täällä) ja se oli kyllä ihan taivaallinen yhdistelmä
Kakku liittyy myös kiinteästi blogin tulevaisuuteen sillä Suomalainen Ruokaloki sellaisenaan kuin se nyt on ei tule enää jatkamaan, koska huhtikuusta alkaen vakituinen osoitteeni sijaitsee Berliinissä
/ Kisut sai extraherkkuja (eli niitä vähän kalliimpia kissan pateita) ja me ihmiset saimme I-H-A-N-A-A kinuskijuustokakkua Pullahiiren ohjetta mukaillen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.