Kinuskiset mokkapalat. Oikein mukavaa ja makoisaa huomenta. Voisiko päivä paremmin alkaa, kun sen aloittaa herkullisilla kuvilla kinuskisista mokkapaloista
Fariinimarengit ohje. Varmista ettei marengit saa uunissa väriä, sillä uunien tehoissa on eroja. Fariinimarengit sopii hyvin myös kaikkiin kesän juhlapöytiin vaikkapa gluteenittomaksi vaihtoehdoksi
En usko, että Suomessa on ketään, joka ei mokkapaloja olisi tehnyt/syönyt. Mutta koska koko ajan välillä täytyy herkutella, kinuskiset mokkapalat kuulosti sellaiselta ohjeelta, mitä oli pakko kokeilla
Valmista marengit vaahdottamalla valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Paista 110 asteisessa uunissa noin puolentoista tunnin ajan, kunnes marengit tuntuvat kovilta ja ne irtoavat hyvin leivinpaperista
Lopuksi kääntele mantelihippu/rouhe tai vastaava kinuskiin. Tein ensi kertaa elämässäni nekkuja. Tämä on ihme, koska nekut ovat olleet suosikkejani lapsuudesta asti
Appelsiinimarengit. Marengit säilyvät muutaman viikon ilmatiiviissä rasiassa. Hei. Halloween lähestyy. ja taas saa leipoa ja valmistaa kaikkia ihania Halloween herkkuja
HELPOT MARENGIT. SALMIAKKIMARENGIT. Paista marenkeja 100-120 asteessa noin 1,5-2 tuntia kunnes marengit ovat kuivia ja kevyitä. Itse tein nämä marengit yllä olevalla ohjeella jonka sitten valmiina puolitin, osan värjäsin keltaiseksi ja toiseen osaan lisäsin 16 g salmiakkijauhetta sekä mustaa pastaväriä
Marengit turpoavat hiukan uunissa joten huomioi se pellille pursottamisessa. Terkuin Marengit. Sain ystävältä ohjeen marenkien tekoon ja pakkohan se oli kokeilla aivan heti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.