P. a. l. e. o. r. u. k. v. i. p. s. t. j. n. ,. ä. h. m. b. g. y. d. -. K. T. R. A. H. ö. I. S. M. 2. 0. O. E. ø. 1. 3. c. 4. f. 5. (. ). w. /. 6. L. Ä. s s. k g. c l. d l. t l
Äiti sanoo, että reseptini ovat kauheita, koska niissä on liian monta ainesosaa. Ehkä niin. Tätä lukemattomien ainesosien focacciaa syödessäni ajattelen sitä suloista, harmaassa päivässä vellonutta kangasmetsää, josta kävimme suppilovahverot poimimassa, ja hiidenrieoista esiin työntyneitä hiippoja
Rakastan tätä kirjaa. Kirjassa on samat asiat ja vielä paljon enemmän. Näitä käytiin kurssillakin, mutta se oli yksi kuva tuossa kirjassa, josta tämän kaiken lopulta tekstin avulla tajusin
”Älä murehdi, hyvin se menee, ja voit aina soittaa minulle, autan sinua kaikessa missä voin. Turha kai siis sanoakaan, että olin onnesta soikeana, kun suosikkireseptini oli päässyt mukaan myös Rouva Kasviksen eli Pirjo Toikkasen tänä syksynä julkaisemaan keittokirjaan Rouva Kasviksen parhaat
Kun aloin kirjoittaa tätä postausta, niin minulla oli mielessä kolme eri aihetta, jotka ymppäisin tähän samaan postaukseen, mutta koko jutun punainen lanka katosi pahasti enkä enää tiennyt, mistä aiheesta kirjoitan ja siksi jäsentelin tämän niin, että nyt tulee vain keittokirjavinkki ja kakkuohje ja ne kaksi muuta juttua kirjoitan myöhemmin
* * * * *Sain muuten viimein tilaamani ja malttamattomana odottamani uuden Hellapoliisi -kirjan. -DAivan ihana reseptikirja, josta löytyy Hellapoliisin parhaimpia reseptejä yksissä kansissa
Televisiossa viime viikolla alkanutta Kaappaus keittiössä -sarjan kolmatta kautta kuvataan edelleen, lisäksi Aihinen viimeistelee Kaappaus keittiössä -kirjaa, jonka on määrä olla kaupoissa toukokuussa
Rakastan lihassa ihan kaikkea - sen rakenteesta lähtien. * * *. For English please see here. Lokakuu on suuressa maailmassa näköjään suurten kieltäymysten aikaa
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
Mä niin rakastan tätä ruokalajia. En kyllästy ratatouilleen koskaan. Olen tehnyt kyseistä kasvisruokaa monella eri reseptillä, mutta nyt taisi kolahtaa kaikkein parhaiten
Entisen Maku-kollegan Emman upea Emman kakut, leivokset ja jäätelöt-kirja huhuili minua viime viikolla keittokirjapinostani ja löysinkin sieltä juuri sopivan kakun, mistä tiesin että isäni tykkäisi aivan varmasti
Hei. Vanhemman tyttäreni yksiä lempikarkkeja ovat Omar-karkit. Hänen tulevia syntymäpäiviä ajatellen (en vakavissani niitä suunnittele, kun ovat vasta 3 kk päästä, kunhan vähän vaan pohjustelen
Voi että miten joskus rakastinkin Snickersiä. Maapähkinät, aavistuksen suolainen, pehmeä toffee ja makea suklaa yhdessä loivat tajunnanräjäyttäviä (no ei nyt ihan, mutta lähellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.