Ruoan ulkonäkö on puolet makunautinnosta, ja paprikalla saa helposti värikkyyttä ruokaan. Raakana tämä on närästysherkille aika ärtsy kasvis, mutta kypsentäminen, etenkin paahtaminen, grillaaminen tai paistaminen, taittaa pahimman hapokkuuden ja houkuttelee pintaan paprikan ihanan mehevyyden ja makeuden
Ota paprikat pois ja valuta kuiviksi. Pilko sipulit ja purista tai piljo valkosipulinkynnet. Laita paistinpannulle öljy ja sipulit (jajauheliha) ja kuullota
Sivumaun Jani huhuili Facebookissa, että Tammelan K-marketissa oli pari pakettia nyhtökauraa. Olin jo pitkään suunnitellut, että nyhtökaurasta voisi viritellä jotain meksikolaishenkistä, chili sin carnea, tacoja tai vastaavaa
Kuori ja suikaloi perunat, kuten Janssonin kiusaukseen. Keitä kerma ja maito, anna porista hetki. Säästä pari tillinoksaa koristeluun, hienonna loput ja kääntele kattilaan perunoiden kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.