Kirpeät yrttikalat
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 500  g pieniä puhkottuja kaloja, silakoita, siikaa tai muikkuja
  • 1  rkl silputtua tilliä
  • 1  rkl silputtua purjoa
  • 1  rkl lehtiselleriä
  • 1  tl kuivattua rosmariinia
  • 1  tl karkeaa merisuolaa
  • noin 1 dl vehnäjauhoja kalojen leivittämiseen
  • 4  rkl öljyä +
  • 2  rkl voita kalojen paistamiseen
  • 4  dl pikkusipulia renkaina
  • 2  tl sokeria tai hunajaa
  • 1 porkkana
  • 2  dl omena- tai valkoviinietikkaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.