S. y. n. t. m. ä. p. i. v. l. a. e. u. r. k. s. M. d. j. O. h. o. ,. ö. E. T. x. -. A. (. H. K. ). I. N. U. L. D. 3. 4. 2. 0. g. 1. V. 8. 6. f. 5. J. C. è. B. û. c. b. d l. t l
Kyse voi olla myös siitä, että alkuperäisessä ohjeessa käytetään aitoa villisikaa, tarhatut siat ovat del Conten mukaan villisian ja kesyn sian risteytyksiä
V. a. l. m. i. s. t. n. v. k. ö. e. ,. u. o. P. h. y. p. ä. j. r. T. S. d. O. H. K. E. 1. 9. g. L. 4. 0. (. ). 3. 5. c. 2. ½. f. -. N. 7. G. k g. d l. m l
1,5 kg villisikaa. 1,5 kg villisikaa. Sunnuntaille oli toivottu jotakin villisiasta. Tämä ruoka maistui hyvin villisialle, mausteet korostivat hyvää riistan makua
villisikaa kaurisliemeen tehdyssä kastikkeessa ja perunoita lisänä. Tammi-helmikuu on töiden puolesta sellaista aikaa, että en paljoa ehdi kotona olla muuta kuin viikonloppuisin ja joitain satunnaisia tavallisia arki-iltoja
riistajauhelihaa (hirvi, peura, kauris, villisika, poro. )suppilovahveroita (tuoreita, pakastettuja tai kuivattuja)voitavehnäjauhojariistalientäsinihomejuustoavalkoviiniä kermaasuolaapippuriaSulata voi padassa tai kattilassa ja ruskista riistajauheliha (400 g), mausta suolalla ja pippurilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.