Sekoittele varovasti vesi-jauho seosta kädellä tai puisella. Käytä vain muutamaa hyvää raaka-ainetta. ahdettuun käenkkyyn, jossa keskipisteenä ovat rasva ja vatsan täyttävät ominaisuudet
Leikkaa pekoni kuutioiksi tai suikaleiksi ja asettele ne pizzapohjan päällimäiseksi täytteeksi. Ohje on melkein alkuperäinen, lisäsin vielä ripauksen ketsuppia pohjaan
½ dl soijaa. ½ dl soijaa. 500 g Poron ulkofilee. 2 rkl konjakkia tai viskiä. 5 tl mustapippuri-valkopippuri-rosepippurirouhetta. 2) Sekoita keskenään öljy, soija, konjakki, murskattu valkosipulinkynsi ja mausteet. 3) Laita ruskistetut porofileet uunivuokaan ja kaada marinadi päälle. 20-30min riippuen fileen paksuudesta. 10 minuutiksi ja tämän jälkeen leikkaa paloiksi. Kaada sekaan 2dl kermaa ja suurusta Maizena kastikesuurusteella (tai veteen sekoitetuilla jauhoilla). 500 g Poron ulkofilee. 2 rkl konjakkia tai viskiä. 5 tl mustapippuri-valkopippuri-rosepippurirouhetta
Nyt kun markkinoille on tullut uusi härkäpapujauhoseos, päätin testata sitä pizzan teossa. Tämä jauhoseos on runsasproteiininen ja runsaskuituinen ja siitä tuli heti suosikkini
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. I. t. a. l. i. s. e. r. p. ä. u. z. ,. S. g. n. o. v. P. H. j. k. m. T. h. d. y. M. K. ö. O. b. 1. 9. 8. 3. –. R. J. c. 5. F. G. f. /. (. ). 7. 2. ¼. 0. ½. A. V. L. N. E. 4. d l
Tykkään pizzasta, mutta vehnäjauhosta tehdylle pohjalle pitäisi löytyä vaihtoehtoja. Pohja. Yhteishyvässä olikin yksi mainio vinkki eli pizzapohja kukkakaalista ja juustoraasteesta
-. -. T. i. e. s. k. u. n. a. o. l. h. v. t. ä. p. z. j. ,. r. c. –. d. J. y. m. M. ö. P. A. b. N. C. I. (. 3. 4. ). 2. 5. g. 1. /. L. S. K. 0. R. 8. V. H. D. E. q. ó. ú. f. B. u l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.