KitchenTimen reseptikilpailu - Pizza bianco poron kylmäsavupaistilla ja leipäjuustolla
Tuoksussa Basilikaa
Tuoksussa Basilikaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12 ja äänestysaikaa on yksi viikko. Vohvelirauta voi siis olla pian sinun
  • 1 dl vettä
  • 10 g tuorehiivaa
  • 2,5 dl pizzajauhoja
  • 100 g crème fraichea
  • 1 valkosipulinkynsi ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 100 g leipäjuustoa
  • 11 poron kylmäsavupaistisiivua
  • 220- asteessa noin
  • 15 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.