Etelä-pohjalainen klimppisoppa Tein tänään eteläpohjalaista perinneruokaa eli klimppisoppaa. klimppisoppa, piimävelli, kaljavelli jne FiinanTaika
Klimppisoppa eli vanhanaikainen lihakeitto 1. vaihe. Lihan keitto. 800 g luista naudan etuselkää tai lapaanoin 1½ l vettä1 sipuli1-1½ tl suolaa6 maustepippuria6 valkopippuria1 laakerinlehti2 Keittiönoita
Tumma pho-keitto ja taikinamykyt Nimittäin klimppisoppa aasialaisittain. Klimppisoppa voi kuulostaa inhottavalta, mutta minä rakastan sitä Savusuolaa
Eteläpohjalaisilla juurilla marjaklimppisoppa Näinpä siis yksi eteläpohjalainen mielipiteitä jakava perinneruoka on klimppisoppa. Klimppisoppa valmistetaan perinteisesti lihaliemeen ja siinä on taikinasta valmistettuja keiton liemessä kypsytettyjä klimppejä ja lihaa Ruoka-alkemisti -blogi
Kesäisiä herkkuja Aina silloin tällöin saimme myös klimppisoppaa, jota toiset inhosivat mutta itse ainakin pidin rusinaisista klimpeistä lihaliemessä suurena herkkuna Penan loki
Koskenkorvan klimppisoppa Pane lihaiset luut kiehumaan. Kuori pinnalle kertyvä vaahto pois ja lisää mausteet. Keitä lientä useita tunteja, kunnes lihat irtoavat luista Kotiliesi.fi
Klimppisoppa Huuhtaise liha ja laita kiehumaan reiluun, hieman suolattuun veteen. Kuori vaahto ja lisää pippurit ja laakerinlehdet Reseptivihko.net
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.