Toinen kolmesta pätkäviikosta menossa, pääsiäisen ja vapun rikkoessatavallistatyörytmiä. Jälkikasvuaylimääräisetvapaapäiväteiväthaittaa, mutta palkkatyöläisenpitää pusertaa viikon työt neljässä päivässä
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Vuoden ensimmäiseenkokkailuun ja erityisesti pääruokaan lähdettiinreippaasti soveltaen. Osan muutoksistasanelipakastimensisältö ja osan kotikaupunginvihannesvalikoima
Karjalaiset vatruskat ovat ihanan pehmeään perunamuusista tehtyyn kuoreen leivottuja, yleensä suolaisia, piiraita, joissa täytteenä voi olla pelkkää riisiä, keitettyä kananmunaa ja riisiätaivaikkapa mannapuuroa
Pidettiin tuossa viikollaensikertalaistensushinvärkkäysiltapuoliskon ja työkaverin kanssa. Odottukset eivät olleet turhan korkealla ja epäiltiin, että saadaan operaationpäätteeksi syödä riekaleetlusikalla, mutta näistähäntuliihan yllättävän nättejä ja ennen kaikkeamaukkaita
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Valuta ganache kakun päälle keskeltä kohti reunoja. Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painelekeksi-voiseosirtopohjavuoan pohjalle ja laitajääkaappiin täytteen valmistuksenajaksi
Painele täytettä lusikalla reunoja kohti joka puolelta, jotta reunasta tulee tasainen. Raikkaat ja hedelmäiset juustokakut ovat ihania ♥ Teen useimmiten mango- taipersikkajuustokakkua, mutta omillekolmekymppisillenihalusinkokeillajotain uutta
"painelu" keskeltä ja jatka kohti reunoja. Aitoapizzeriafiilistäpallogrillissäpaistamalla. Tämän lähemmäksiaitoakiviuunissa pastettua pitsaaeikotioloissa tahdo päästä
Tässä artikkelissa paneudun lihanvalitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvinleikkuun, fileenrenssaamisen ja moniahyödyllisiävinkkejä matkan varrella kohtitäydellistäpihviä
Tilkitsinsiitäkohtifolion palasella eikä sen jälkeen ollut valumisongelmia. Löysinjostainnetin keskustelupalstalta tällaisenherkullisenpeltipullan ohjeen, johon en ollut aiemmin törmännyt ollenkaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.