Lohifile. Tässä ruoassa on rasvainen punalihainen lohi ja lisää rasvaa, ja täyteläisyyttä ruoka saa kermaviilistä, kermasta, mozzarellajuustosta, ja parmesaanista
Samat ainekset sopivat myös lohen kanssa, joten päätin kokeilla millaista lohi piccata olisi. Kana ja lohi piccataa taidetaan useimmiten syödä spagetin kanssa, mutta tein nyt lisukkeeksi perunamuusia
Lisää lohi, pakkaa tiivisti ja anna marinoitua jääkaapissa useamman tunnin ajan, ehkä jopa yön yli. Kaupunkilainen keskikesä yllätti tänä vuonna erittäin positiivisesti
S. ö. i. n. v. m. e. k. s. t. r. y. a. l. o. h. D. u. b. p. ä. J. M. ,. d. N. j. T. 1. 3. R. 2. c. V. L. A. 6. 0. g. f. -. H. K. ½. P. d l. c m. k p. r k
K. a. l. r. u. o. k. n. s. i. t. e. h. S. d. m. y. ö. v. p. ,. ä. j. I. ). M. H. (. G. -. T. J. P. g. B. L. V. O. 6. 1. 2. f. b. 5. 0. 8. 3. R. A. 7. N. ) l. k g
Pilko lohi annospaloiksi ja poista nahka sekä mahdolliset ruodot. Olemme yleensä aina vain paistaneet lohen pannulla, mutta nyt halusimme kokeilla erilaista kypsennystapaa
Lohifilee tyrkätään uuniin usein pelkän merisuolan kera. Lisukkeeksi meksikolainen lohi sai vihersalaattia avokadolla ja niin ihana kesäinen ruoka oli valmis
Siitä syntyy nimittäin erittäin hienostunut lohilaatikko. Kuuluisimpia lohilaatikon ystäviä lienee Greta Garbo, jolle ruoka piti kuulemma valmistaa keitetyistä perunoista (siinäkin yksi kierrätysvinkki)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.