Béarnaisekastike on saanut nimensä kotiseutunsa, lounaisranskalaisen Béarnin alueen mukaan. Kotitekoisessa béarnaisekastikeessa on hieno tuoreen rakuunan maku
Tässä se on yksi parhaista kastikkeista ikinä. Tämä ei ole niin vaikea kuin kaikkine vesihauteineen voisi kuvitella, mutta vähän suunnitelmallisuutta se vaatti, ettei tule keltuaiskokkelia tai muuta katastrofia
Monet mieltävät bearnaisekastikkeen hankalaksi valmistaa. Tuo on muuten ihan puppua. Suosittelen kokeilemaan edes kerran valmistusta ihan alusta loppuun itse
Poista ulkofileestä kalvot. Mausta filee suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sivele liha kevyesti öljyllä ja paista liha kauttaaltaan kuumalla pannulla kauniin ruskeaksi
Aloitellaanpa tämä postaus nyt voittajilla. Blogini täytti vuoden viime kuussa, jonka kunniaksi järjestin minimaalisen arvonnan, eli mitään Karibian Risteilyä tai urheiluautoa ei siis ollut jaossa
Vietin eilen aivan mahtavan päivän kahden ihanan bloggaajakollegan kanssa. Pidimme Anninunissa Annin ja Dr Sugar blogin Jinnan kanssa yhteisen leivontapäivän, jonka aikana jaoimme vinkkejä ja kokeilimme erilaisia kakunkoristus ja pursotusjuttuja
Joskus vuosia sitten tuli karpatessa tehtyä kesäkurpitsalasagnea usein. Se oli todella hyvää, mutta karppauksen jäätyä pois kuvioista ruoka unohtui täysin meidän listoilta
Julkaisin aiemmin ihastuttavan vaaleasta glögistä tehdyn juustokakun ohjeen ja koska kolikolla on kääntöpuolensa, on vuorossa ihan toisenlainen versio jouluisesta herkusta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.