Jos oletetaan että menet hyvään ravintolaan syömään ja ruoka on erittäin onnistunutta, niin juuri samanlainen fiilis oli tämän kanan kanssa, kuin parhaimmasta ravintolasta
Paneroitua kanaa voitäytteellä valmistettiin jo kauan aikaa sitten Pietarissa, mutta nimen Kievinkana se sai moskovalaisessa Hotelli Ukrainassa, jossa annosta tarjoiltiin
Päätin kokeilla tehdä näitä itsekin, kun olen kerran maistanut jossain. Kieritä fileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmuna-vesiseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa
P. ä. t. i. n. y. h. e. p. v. k. o. l. a. f. r. u. j. s. R. ,. m. ö. T. 3. 0. -. 4. g. B. /. b. D. w. &. 1. d. V. ½. 2. L. C. I. S. c. (. ). M. 8. 9. K. 6. ) l. d l. t l
Laitakokonainentortilla pannulle kuumenemaan ja levitä juustoraastetta päälle. Paista kanasuikaleiden kanssa pannulla, mausta kanasuolalla, chili-ja paprikajauheella, sekä mustapippurilla
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Tämä ruoka on sulattanut monen pöydässämme käyneen vierailijan sydämen ja se onkin perheemme ehdoton suosikkiruoka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.