Kolmen Herkun Päivällinen
juhohuttula-1
juhohuttula-1

Kolmen Herkun Päivällinen

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 Fenkoli
  • Puolikas Kurkku
  • Kaksi Palsternakkaa
  • Kuusi Pientä Perunaa
  • 1 Broccoli
  • Kirsikkatomaatteja
  • 1 Sipuli
  • Puoli Pakettia Fetaa
  • Purkki Ruokakermaa
  • Hunajaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • (Muskottipähkinää)
  • Sumakkia
  • Juustoraastetta
  • Hillottua Inkivääriä
  • Loraus Valkoviiniä

Ohjeet

    1. Peruna-palsternakkapyree
    Kuori ja pilko perunat ja palsternakat, pilko fenkolinpuolikas joukkoon. Keitä, soseuta ja mausta ruokakermalla, chilisuolalla, mustapippurilla ja valkoviinillä. Muskottipähkinää lisäksi maun mukaan.
    2. Kurkku-fenkolipaistos
    Vedä kurkunpuolikas ja fenkolinpuolikas mandoliinilla ohuiksi viipaleiksi. Paista pannulla, fenkolit ensin ja mausta viispippurilla, chilisuolalla ja hunajalla. Loppuvaiheessa lisää kurkkuviipaleet pannulle. Nosta sivuun, lisää hillottua inkivääriä juuri ennen tarjoilua.
    3. Broccoligratiini
    Keitä broccolinuput miedossa suolavedessä purtavaan tilaan, max 5 min. Voideltuun uunivuokaan lasautetaan broccolit, pilkottu sipuli, pilkottu feta ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta sumakilla ja chilisuolalla, juustoraaste päälle. 200 astetta 15 min.

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.