Kolmen maun nyyttäripiirakka
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 300 g voita
  • 150 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • Täyte
  • 150 g fetajuustoa (rasvaa 25 %) (paloina)
  • 150 g saunapalvikinkkua (kuutioituna)
  • 150 g tonnikalaa vedessä
  • 2 kpl paprikaa
  • 2 dl oliiveja (kalamata)
  • Liemi
  • 400 g tuorejuustoa (rasvaa 15 %) (esim. italialaiset yrtit)
  • 4 dl ruokakermaa
  • 4 kpl munaa
  • 1 tl mustapippuria
  • Koristeluun
  • 2 dl tuoretta timjamia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.