Kolmen suklaan hyydykekakku
Sonjan Kakkuset
Sonjan Kakkuset
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 75 g margariinia
  • 2,5 dl flora vispiä
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g tummaa suklaata
  • 3 liivatetta
  • ½ dl maitoa tai vettä
  • Keski kerros
  • 2, 5 dl flora vispiä
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g maitosuklaata
  • 3 liivatetta
  • ½ dl maitoa tai vettä
  • 2,5 dl flora vispiä
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g valkosuklaata
  • 3 liivatetta
  • ½ dl maitoa tai vettä
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1/2 dl maitoa tai vettä
  • 3 liivate
  • liivate
  • 1/3 osa kerma
  • 2, 5 dl
  • 1/2 dl maitoa
  • 3 liivatelehteä
  • 1/3 osa
  • 2,5 dl
  • 1/2 dl maitoa/vettä kiehuvaksi ja liota 3 liivatelehteä siihen. Kaada liivate ohuena nauhana tuorejuusto-suklaaseokseen koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon loput kermavaahdosta. Kaada täyte edellisen kerroksen päälle varovasti. Nosta kakku hyytymään jääkaappiin vähintään neljän tunnin ajaksi, mielellään yön yli.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.