Näihin ei tarvita kuin muutamaa ainesta ja silti näistä saa ihania ja jopa juhlavia coctailpaloja. Nopeita ja tosi helppoja tehdä, mutta maistuvat silti ihanilta
Minä olen tunnetusti kausi ihminen ja nyt se on tullut taasen huomatuksi aivan kokreettisesti. Tämän kostutuksen joutuu tekemään pari kolme kertaa tähän lihamureke massaan
Olen vihdoin saanut ruokahaluni ja samalla kokkausinnon takaisin, hiphei. Eilen tehtiinkin taas tytön kanssa yksi Anton & Antonin ruokakassin aterioista ja voi itku miten hyvää se oli
Lisää sinappi ja lohisuikaleet ja keitä muutama minuutti. Tiistaina teki mieli lohta ja löysinkin Kodinkuvalehden nettisivuilta kivan oloisen ja helpon lohipastan ohjeen
Ja tämä on yhden miehen, yksi mielipide - hakkaa blinit. Maku ja koostumus on täydellinen. Lisäksi nautitaan esimerkiksi mädin, smetanan ja hakatun punasipulin kanssa
härpäkkeisiin ripoteltavaksi, mutta mitä vielä – luomukvinoa puuroutui kuin kaurapuuro konsanaan. Aiemmin vain ja ainostaan ruåtsalaisen GoGreenin kvinoaa käyttäneenä olin enemmän kuin iloinen löytäessäni kaupasta kotimaista Sunspeltin luomukvinoaa ja nappasin heti kaksi kokonaista pakettia mukaani
Hermesetas on lanseerannut tänä keväänä uuden korvikkeen sokerille – Stevia Sweet Crystalin – joka sopii hyvin ruuanlaittoon, leivontaan ja makeutukseen
- Mittaa suureen kulhoon vesi, mihin lisäät korppujauhot sekä sipulikeittopussin. - Tämän jälkeen lisää jauheliha sekä kananmuna ja vaivaa hyvin tasaiseksi massaksi
Tämä vuohenjuusto-tomaattiapasta kummitteli mielessä monta päivää ja eilen himot kävivät niin koviksi, että treenin jälkeen poikkesin kauppaan ostamaan ainekset
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.