J. a. o. i. n. I. s. t. (. e. r. h. k. ). j. F. c. T. ö. ä. u. v. l. m. p. y. V. S. ,. d. M. 1. g. 3. 2. /. 0. 5. P. L. 9. f. R. 7. N. b. U. A. -. k g. d l. t l
P. a. v. u. t. o. n. i. p. r. h. M. e. l. ä. U. k. s. y. N. m. S. b. g. -. V. O. T. ,. j. I. d. ö. &. J. H. 2. 5. 4. 3. (. ). 1. L. A. R. Ö. c. K. é. F. z. E. Y. f. y l. d l. t l
S. a. i. n. s. y. t. ä. r. l. h. j. k. o. p. e. T. K. u. m. v. ". H. (. F. g. C. d. b. ). ,. /. E. -. A. f. ö. L. I. M. P. 2. 0. 5. 1. c. 4. 3. J. V. U. 8. N. G. d l
K. i. n. a. l. s. e. k. t. ö. /. T. h. c. r. o. f. C. u. O. j. v. y. ä. p. M. m. H. -. P. g. ,. F. b. d. N. S. 8. 0. V. I. (. 5. 6. ). . A. U. E. w. D. R. L. 2. 1. 4. 3. G. 9. 7. €. Y. J. B. '. z. x. %. W. q. t l
Ota liha ajoissa huoneenlämpöön, mausta se suolalla ja pippurilla. Sekoita marinadi ja lisää siihen paloitellut paprikat, sienet, artisokanpohjatja lopuksi aurinkokuivatut tomaatit öljyineen
E. n. m. e. i. a. u. t. k. o. r. v. s. ,. y. ä. l. ö. M. h. p. N. j. -. K. J. Y. d. D. P. A. U. H. L. I. T. O. 1. 7. 0. g. 2. 3. 6. /. 4. c. 5. R. (. ). t l. d l
Halkaise chilit ja poista siemenet. Hienonna chilit, valkosipulit ja tilli. Kumoa kasvisraaste siivilään ja anna turhan nesteen valua pois liemen valmistamisen ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.