Korealaiset bulgogi-hodarit soijasta/naudasta
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Korealaiset bulgogi-hodarit
  • 8 annosta
  • Hotdog sämpylätaikina
  • 1 1/4 dl maitoa
  • 10 g tuorehiivaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 kananmuna ripaus suolaa
  • 4½ dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 50 g margariinia
  • 1 kevätsipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 400 g marinoitavaa asiaa esim. soijasuikaleita (kypsänä ja kuivattuna) tai naudanlihaa
  • seesaminsiemeniä paistamiseen
  • Seesamimajoneesi
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 tl soijaa
  • 2 tl seesaminsiemeniä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.