Koreansk kyckling, Korean chicken, korealainen kana
Bittersweet tastes of north
Bittersweet tastes of north
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g – 600 g kycklingfiléer
  • 3 msk soja
  • 1 msk gochujang
  • 1 msk flytande honung
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 buntar rädisor
  • 1 dl risvinsvinäger
  • 3 msk socker
  • 0,5 tsk salt
  • 500 g – 600 g chicken fillets
  • 3 tablespoons soy sauce
  • 1 tbsp gochujang
  • 1 tbsp honey
  • 1 grated garlic clove
  • 1 teaspoon sesame oil
  • 2 bundles radishes
  • 1 dl rice vinegar
  • 3 tbsp sugar
  • 0,5 tsp salt
  • 500 g – 600 g broilerinfilettä
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl gochujangia
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 raastettu valkosipulinkynsi
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 2 nippua retiisejä
  • 1 dl riisiviinietikka
  • 3 rkl sokeria
  • 0,5 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.