karjalanpaistin kyytipoikana, keiton lisukkeena, mutta ehkäpä parasta se on. kotijuusto. kuitenkin (ainakin minun mielestäni) paistettuna ja tarjoiltuna lämpimänä
Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa. Piimä- tai munajuustoa olen jo tehhnyt useasti, ja ohjekin löytyy täältä blogista
Kotona pidettävissä juhlissa vastaan tulee yleensä tilan, astioiden tai ajan puute – varsinkin jos aikeena on tehdä mahdollisimman moni tarjottavista itse
Aamiaissämpylän välissä kotijuustoajakotitekoistaviikuna-hunajahilloa. Vaikka Portugalissa on todella laajat valikoimat erilaisia juustoja, niin tuorejuustoja kuin kypsytettyjä juustoja, niin joskus tekee mieli ihan kunnon perinteistä kotitekoista munajuustoa
Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoaja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Välillä on uusimpien ruokatrendien vastapainoksi mahdottoman miellyttävää tehdä pieni matka perinteiden äärelle - ja käyttää viikonlopun vapaat tunnit esimerkiksi kotijuuston valmistamiseen
Pirteän raikas sitruunainen kesäkurpitsa- rusinahillo sopii loistavasti letuille, piirakoiden, pullien ja kakkujen täytteeksi, mutta aivan mahtavasti hillo sopii myös juustojen kanssa tarjoiltavaksi
Taikinanesteeksi käytin kotijuuston (katso ohje tästä. Sain Suomessa käydessäni maistaa maukasta pataleipää, ja tokihan sitä piti kokeilla tehdä kotiin päästyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.