Kotiruokaa: mureketta
Rouva Raadelmasta
Rouva Raadelmasta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 kpl kypsää kananmunaa
  • 1-2 kpl sipulia hienonnettuna
  • suolaa
  • 500 g naudan paistijauhelihaa tai possun+naudan paistijauhelihaa
  • 2 kpl kananmunia
  • 2 dl kermaa
  • 0,5 dl korppujauhoja
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 150 g pekonia
  • 15 minuutiksi. Sekoita uudelleen ja tarkista samalla massan koostumus, jos tarvis, korjaa edellä mainituilla komponenteilla. Jaa massa kahteen osaan. Painele toisesta puolikkaasta voidellulle uunivuoalle parin senttimetrin paksuinen soikio. Nosta kuoritut kypsät kananmunat soikiolle. Levitä loppu murekemassasta kanamunien päälle. Silottele reunat.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.