Syön usein aamuisin mysliä, mutta kaupan valmismyslit ovat usein liian käsiteltyjä ja sokerisia, joten päätin tehdä itse terveellistä mysliä, josta tiedän varmasti mitä siinä on
2. 2017. 21,5 * 21,5 cm vuoallinen. 2 kananmunaa. 2 dl rahkaa tai maustamatonta jogurttia (tai jos villiksi ryhdyt niin ranskankermaa. 2 kypsää banaania muussattuna. 2 tl vaniljajauhetta. 25 gr voita sulatettuna. 2. lämmitä uuni 200 asteeseen. 25 minuuttia tai kunnes hammastikulla kokeiltaessa palaa hammastikku puhtaana taikinasta, varo etteivät mokkapalat kuivu. 12. 2 Comments. 2. 2. 2017. Mullakin on pari pettymystä muuttunut iloksi apukokin kanssa kun olen muistanut tuon ”enemmän mulle” – pointin Mokkapalat vol 2 eli banaanimokkapalat. 2. 2017. 2 kananmunaa 2 dl rahkaa tai maustamatonta jogurttia (tai jos villiksi ryhdyt niin ranskankermaa. 2 kypsää banaania muussattuna. 2 tl vaniljajauhetta. 25 gr voita sulatettuna
Kotitekoinen pehmeä toffee siitä tuumailusta sitten syntyi. 20x30cm levyn. 2 viikkoa, mikäli ei tule kokonaan syödyksi. 1/2 tl. 1/2 tl Anna jäähtyä hetken
Kaikilla meillä on prioriteetteja. Talon syttyessä palamaan yksi pelastaa ensin lapsensa, toinen tarttuu valokuva-albumiin ja lemmikkiin ja juoksee ulos, kolmas valitsee ensitöikseen jonkun kivan puseron, kampaa hiuksensa ja laittaa vähän meikkiä, jotta näyttää hyvältä palomiehiä varten
2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta. 200 g creme fraichea. Nosta taikinapelti pakastimeen siksi aikaa, kun uuni kuumenee 200 asteeseen. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 20-25 minuuttia. 2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta
20cm vuoka. 2dl pähkinöitä (käytin manteleita). 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä. Agar agar jauheen suhde hyydykekakkuihin on 3-4tl (15-20ml) jauhetta yhtä litraa kohden. 20cm vuoka. 2dl pähkinöitä. 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä
Paketteihin piilotellaan aika herkkua mysliä. Tämä ihan itte tehty ja rapeaksi paahdettu mysli on jotain muuta kuin ne kammoamani kuivat ja kurkkuun juuttuvat sahanjauhokikkareet
2. 2. 2. L. u. l. i. n. ,. e. t. ä. k. r. o. v. a. E. R. p. m. s. h. O. j. H. g. S. A. T. y. 5. d. 0. 7. 4. 3. 1. /. M. -. V. ö. P. z. ý. K. N. I. 8. J. d l. t l
Kotitekoinen mämmi oli erinomaisen. "Mämmiä tiedetään syöneen Varsinais-Suomessa jo 1200-luvulla. tiedetään syöneen Varsinais-Suomessa jo 1200-luvulla. 2. 1/2 rkl jauhettua pomeranssinkuorta. 1/2. imeltymään 1 1/2–2 tunniksi. ruisjauhoja ja jatka imeltämistä 1 1/2–2 tuntia. mämmi are from 1200’s when it was eaten in Finland Proper. In the 19th and 20th century the dish. 2 l (4 pt) water. 5 dl (2 1/4 cups) grinded malted rye. 1 1/2 tbsp. 1/2 tsp. 1 dl (1/2 cup) water. into a warm place to sweeten for about 1 1/2 or 2 hours. sweetening for another 1 1/2 or 2 hours. 120 F because the normal room temperature is way too cold for the chemical. 1200-luvulla. 2. 1/2 rkl jauhettua pomeranssinkuorta. 1/2
Tuorepuuro tai bircher-mysli - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Bircher-mysli sopiikin puuronvihaajalle, joka vain haaveilee terveellisemmistä aamuista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.