Kuten jo aiemminkin kerroin, taloyhtiömme asukkaat jättävät rappuun tarpeettomia tavaroitaan ja tällä kertaa joku oli jättänyt sinne osan raparperisadostaan
Niin helppoa ja maukasta. Ihana ihana raparperihillo. Meillä hilloa syödään esimerkiksi luonnonjogurtin kanssa, muurinpohjalettujen päällä ja esimerkiksi kuppikakkujen täytteenä
k. e. s. i. v. o. 6. l. u. t. a. 2. 0. 1. 4. M. n. r. p. h. O. ä. m. y. I. j. ,. ö. T. J. N. Y. d. H. R. V. E. 5. A. g. (. ). 7. 3. f. K. L. -. P. *. c. U. S. B. w. F. b. ) l. d l
I. S. O. Ä. D. N. R. E. P. T. L. t. ä. y. n. 3. v. u. o. a. K. k. i. s. e. l. m. d. j. ,. p. h. r. b. g. -. ö. Y. B. A. H. C. ⚑. _. 1. 9. 0. 2. (. 5. ). M. J. V. G. 7. 8. ) L
Puhdista raparperin varret, kuori niistä pois paksuimmat kuoriosat ja pilko pieniksi paloiksi. Vielä ehtii keitellä raparperihillot juhannuksen juhlapöytään, vaikka juustojen seuralaiseksi
Kaikki taitavat tietää tavan ottaa tavallisesta viilistä nokare astian pohjalle siemeneksi. Tuloksena on maukasta venyvää kotiviiliä, jota kutsutaan myös pitkäksi piimäksi
Keitä raparperihillo sillä aikaa, kun marenkipohja on uunissa. Tänä vuonna raparperia on tullut aivan tajuttomat määrät, joten siitä tehtyjä hilloja voi käyttää vaikka ihanan makeaan pavlovaan
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.