100 gr
voita 65 gr sokeria 165 gr jauhoja 1/2 tl.leivinjauhetta 1 keltuainen Tee murotaikina. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen voi ,keltuainen ja sokeri ,sekoittaa hyviin keskennään.Lisää kuivat aineet. Nypi seos muruiksi, eli puristele seosta sormillasi, kunnes se on tasaista murua.Kauli 26x 19 cm levy ,(tee haarukalla paljon reikiä) Laita taikina viileään kovettumaan n.30 minutiksi.Paista uunissa 200 ast.n.15 min Minun taikina paloi, taikinasta unohtui leivinjauhe,elikkä paistoi liian nopeasti.Levitä jäähtynelle pohjalle hillo.
K. o. k. s. u. m. i. l. e. p. h. j. a. n. g. t. v. T. ä. r. J. P. 1. 0. H. 2. ,. 5. d. S. (. ). M. V. 4. 7. L. 3. C. F. c. ö. y. f. x. N. b. %. A. d l. t l
) Budapestin leivokset olivat pyörineet mielessä jo jonkin aikaa. Viikonloppuna saimme sukulaisperheen kylään pitkästä pitkästä aikaa, joten oli syytä tehdä jotain herkkua
Onneksi hyvistä ainesosista kootut raakaleivokset, kakut yms ovat sallittuja. Kokeiluvuorossa tällä kertaa oli suklaa leivokset, jotka onnistuivatkin oikein hyvin ja maistuivat sitäkin paremmalta
Niinpä niiden alle kehittelin maukkaat kinuskilta ja suklaalta maistuvat leivokset. Olemme mieheni kanssa ensi viikonloppuna Berliinissä, siksipä tein tänään, äitini tullessa käymään leivoksia kahvipöytään
V. a. l. m. i. s. t. e. n. v. k. C. h. r. o. F. b. -. u. ,. p. j. y. ä. L. d. f. g. N. ö. T. è. P. c. J. é. A. D. Y. I. G. E. R. S. (. B. à. ). 6. 0. 5. 1. 2. 3. 7. M. x. O
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. ä. l. k. a. v. m. s. h. H. p. j. U. y. d. T. J. E. ,. K. M. ö. L. ). 3. 0. V. /. 2. 1. f. 4. 6. 7. 8. P. 5. -. A. x. d l. r e
R. u. n. e. b. r. g. i. p. ä. v. o. s. a. t. j. -. l. k. O. h. K. m. ,. ö. y. L. 1. 6. A. H. J. E. (. 2. 4. ). T. 0. d. ½. 5. 3. S. V. 8. x. c. P. N. d l. t l
I. t. s. e. n. ä. i. y. p. v. j. u. h. l. a. r. o. m. ö. k. d. M. T. ,. O. P. f. -. 2. 5. 0. g. L. b. U. K. N. J. A. S. E. (. ). 1. 7. ½. H. 3. 4. Ö. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.