Frankfurtin kakku on kotoisin Saksan Frankfurtista. Se on perinteinen saksalainen kakku. Kakku on täytetty voikreemillä sekä kirsikkahillolla ja päällystetty krokantilla
Tällä ohjeella tulee kaksi isoa kranssia ja muutama pienempi muotti. Kun olet painellut kranssit tasaisiksi, laita ne jääkaappiin yön yli ja seuraavana päivänä käännä alustalle ja lisää nauha ripustamista varten ja tietenkin koristeeksi kans
Pitkästä pitkästä aikaan tein pullapitkon ja kranssin. Laitan tähän hyvän kranssi ohjeen. Minä tein kaksinkertaisen tuon annoksen ja siitä tuli iso pitko sekä iso kranssi
Meillä nautitaankin tällä kertaa pizzaa kranssin muodossa. Kranssin voi sitten leikata valmiisiin viipaleisiin josta jokainen voi helposti napsaista palan itselleen
Simppeli kranssi olisi ollut paras ratkaisu. Moikka. Halusin leipoa jotain vanhalla ohjeella. Selailin kirjaa jonka olen saanut äidiltäni jo nuorena ja löysinkin paljon sellaisia reseptejä joita haluaisin kokeilla
Tänään kuitenkin aloitin aamupäivän "leipomisella", sillä facebookin ryhmissä on vilahdellut helppotekoinen valmiista croissant-taikinoista tehty kranssi ja halusin kokeilla sitä
Muistatteko ihanan kinkulla, juustoraasteella ja tuorejuustolla täytetyn croissant-kranssin. Tein tällä kertaa croissantit yksittäisiksi kappaleiksi kranssin sijaan ja täytin ne vaniljatuorejuustolla, fariinisokerilla, hasselpähkinärouheella sekä omenalla ja kanelilla
Sitten voit muotoilla siitä kranssin tai pitkon leikkaamalla saksilla pitkiä viiltoja taikinaan joka toinen vasemmasta reunasta ja joka toinen oikeasta reunasta
pitkoksi, kranssiksi, bostonkakuksi, korvapuusteiksi… Varsinkin maalla oli tavallista, että lauantai pyhitettiin leivontapäiväksi ja pullaa paistettiin sunnuntaiksi ja koko seuraavan viikon varalle
pullakranssit, -pitkot, bostonkakut ja revittävät pullat, ei mikään tuo lämpöä ja nostalgista oloa paremmin, kuin iki-ihana kanelin, sokerin, voin ja kardemumman yhdistelmä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.