Kreikkalainen kasvisvoileipäkakku
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 25-30 hengelle
  • 1 kg täysjyvä paahtoleipää
  • 300 g yrttituorejuustoa
  • 200 g creme fraichea
  • 100 g aurinkokuivattua tomaattia
  • 0,5 dl hienonnettua purjoa
  • 250 g fetaa
  • ½ punainen paprika pieneksi hienonnettuna
  • mustaapippuria myllystä
  •  
  • täyte 2
  • 300 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g creme fraichea
  • ½-1 yksikyntinen valkosipuli raastettuna
  • 1 kurkku 0,5 tl suolaa
  • mustaapippuria myllystä
  •  
  • kostutus
  • 3 dl laihaa kasvislinetä tai sitruunalla maustettua vettä
  •  
  • kuorrutus ja koristelu
  • 1 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta (tai yrtti) tuorejuustoa (tai sekoitus)
  • fetaa, rucolaa, pikkutomaatteja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.