Kreikkalainen lihapullavuoka ja testissä Lock & Lock säilytysastiat
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2.9 litrainen uuniastia kantokahvaisella kannella. Tähän olen
  • prk tomaattimurskaa
  • sipuli hienonnettuna
  • valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 dl vettä
  • 2 tl hunajaa tai sokeria
  • 1 dl punaviiniä
  • ½ dl
  • oliiviöljyä
  • ½ tl kuivattua timjamia
  • ½ tl
  • mustapippuria rouhittuna
  • kourallinen
  • tuoreita mintun- tai basilikan lehtiä hienonnettuna
  • Lisää punaviini,
  • mustapippuri ja anna poreilla vielä noin 10 min
  • Laita lihapullavuoka 180*C
  • uuniin ja paista noin 15 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.