Kreikkalainen stifado karitsanniskasta
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Karitsastifado
  • 600 g Familian karitsanniskaa eli entrecôteta
  • 500 g pienikokoisia punasipuleita
  • 1 keltasipuli 3 valkosipulin kynttä
  • 1 laakerinlehti 1 kanelitanko
  • 1 tl jauhettua jeeraa
  • 1,5 dl punaviiniä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl silputtua silolehtipersiljaa
  • 25 g voita
  • 1 dl vettä
  • oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.