1 kg kuhaa. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Pane perunavuoka uuniin 15 minuutiksi. Ota vuoka uunista. Lado pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja oliivit
Tämä ateria ainakin onnistui täydellisesti. Merisuolaa. Merisuola. Ripaus sokeria. I’m seriously good with salmon, but sometimes one does need new challenges
Peitä kuha leivinpaperilla ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa
Kuha sai kaverikseen parsaa ja mamman vinkkaamaa sitruunaista voikastiketta. Kaikki ei kylläkään ollut minun ansiota, vaan hyvän kalamiehen eli meidän vaarin
Palsternakka kypsyy ennen perunaa, joten voit halutessasi keittää erillisessä kattilassa. sokeria. lisää pippurit ja laakerinlehdet ja jatka sipuleiden kuullotusta, varo kuitenkin ruskistamasta niitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.