Käyn kaupassa ja tuon kotiin ainekset jotakin tiettyä ruokaa ajatellen. Viikonlopuksi olin suunnitellut meille aivan toisentyyppistä kalaruokaa, mutta “Kuhaa florentine” siitä syntyi
Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa. Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjeen, jossa broileri haudutettiin vichyssä kypsäksi ja kastikkeeksi lorautettiin lisäksi tomaattia sekä kermaa
Aiemmin näitä ei ollut itse tehtykään, joten jännityksellä odoteltiin mitä kattilasta paljastuu. Säilykkeenä savustettuja simpukoita tulee laitettua salaattiin melko useinkin mutta nämä tuoreet ovatkin harvinaisempaa herkkua
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Mittaa laakean kasarin tai paistinpannun pohjalle noin sentin kerros kalalientä
Nyt on pakko tunnustaa, etten muista, milloin olisin viimeksi syönyt kuhaa. Elämäni paras kalaruoka tuli syötyä viime viikolla jaajatelkaas, ihan omalta pannulta vielä valmistettuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.