Kuharullat. Resepti on Eeva & Heikki Remeksen Espanjan viinit -kirjasta. Itse ruoka valmistuu tämän jälkeen todella nopeasti ja vaivannäkö palkitaan, sillä maut olivat todellakin kohdallaan ja tasapainossa
Kuullota sieniä ja silputtua purjosipulia pannulla kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Levitä kuhafileet työlaudalle, ripottele pinnalle suolaa ja valkopippuria
Toisinaan heillä on kuhaa yli oman tarpeen, ja silloin pääsen minäkin saalista osalliseksi. Nyt kaipasin jotain uutta jablogeja selailemalla löysinkin kuha-serranokääröjen ohjeen Tuoksussa Basilikaa -blogista
Toinen vaareistani on aina ollut ahkera kalastaja. Sieltä löysin reseptin Kuharullat valkoviinissä. Lapsena tulikin mökillä syötyä erilaisia kaloja monella tapaa valmistettuna
Äiti teki mielettömän hyviä kuharullia ja minä valmisin juuressalaatin niiden kylkeen. Juuressalaatti oli ihan ok, mutta nuo rullat… ah… Niin hyviä ja tuota kastiketta ei vaan saa unohtaa niiden lisukkeista
Ripota kalan pintaan suolaa ja kauden yrttejä joko sekoituksena tai yhtä yrttiä kerrallaan. Kuumenna kannellisessa kattilassa parin sentin kerros vettä ja aseta rullat varovaisesti kattilaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.