Sulata suklaa mikrossa tai vesi hauteessa. Mansikat kruunaa kakun ja kermavaahdolla saa niin kauniita pursotuksia että ei siinä sitten paljon muuta koristelua enää kaipaa, muutama mansikka niin se on siinä
Katso tästä video kuinka Viiniä ja Ruokaa & Elämää keittiössä teimme annoksen. Tässä menetelmässä liha kypsennetään vakuumipussissa matalassa lämmössä vesihauteessa
Sama tyyli kuin valuva ganache kakkuun. Sulata hauteella valkosuklaa ja kaada kermavaahtoon varoen. Leivontaohjelmissa aina rakennetaan ihania kerrosleivoksia niin halusin itse kokeilla joskus jotain saman tapaista
Sama tyyli kuin valuva ganache kakkuun. Sulata hauteella valkosuklaa ja kaada kermavaahtoon varoen. Leivontaohjelmissa aina rakennetaan ihania kerrosleivoksia niin halusin itse kokeilla joskus jotain saman tapaista
Oli pakko keksiä ÄKKIÄ jotain siitä ennenkuin levy alkaisi pala palalta siirtymään suuhuni. Itse olen käyttänyt näihin suklaamarenkeihin sveitsiläistä marenkia joka valmistetaan osittain vesihauteen päällä
Valmistimme tätä myös viime viikonloppuna illallisen alkupalaksi ja toimi siihenkin erinomaisesti, joten tämä “tavallisesta” sillileivästä hieman juhlavampi versio sopii loistavasti niin brunssille kuin illallisellekin ja miksipä ei näin joulun alla vaikka jouluillallisen alkupalaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.