Kuin Kreikassa konsanaan – moussakaa ja hellelukemia
Tunnelmallisia makuja
Tunnelmallisia makuja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 pienempää annosvuokaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä 1 mieto punainen chili
  • 250 g (lampaan) jauhelihaa
  • 500 g paseerattua tomaattia
  • 380 g valkoisia papuja (minä korvasin nämä pakasteherneillä, joka toimi myös hyvin)
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • 0,75 tl suolaa
  • 0,5 tl minttua
  • 0,5 tl sokeria
  • ripaus mustapippuria
  • 300 g munakoisoa (minä korvasin osan täysin moussakan perusperiaatteen vastaisesti kesäkurpitsalla, joka sopi kokonaisuuteen vallan hyvin)
  • 250 g tomaattia
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 2 tl oreganoa
  • 0,5 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 200 g turkkilaista jogurttia
  • 0,75 dl parmesaania raastettuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.