Ihanan täyteläinen ja hiukan erilainen pastakastike. Sopii tietysti riisin tai nuudeleidenkin kanssa. Pienennetään kanafileet sopiviksi paloiksi, ripotellaan päälle suolaa sekä mustapippuria ja paistetaan oliiviöljyssä kypsäksi silputtujen sipuleiden kanssa
Oma versio pohjautuu Thai Foodcastin reseptiin, jota noudatin ruoka-aineiden osalta melko tarkkaan. Pad Kra Pow Kai eli vapaasti käännettynä paistettuna kanaa thaibasilikan ja chilin kanssa on tulinen ruoka, joka valmistuu esivalmisteluineen noin vartissa (pl
Ostin pari viikkoa sitten K-Marketissa piipahtaessani pullollisen Pirkan silmiini osunutta maapähkinä-kookoskastiketta, josta päätin valmistaa pakasteessa majailleille kanankoiville herkullisen kastikkeen
FRITEERATTUA KANAA3-4 hengelle. 1 litra öljyä (rypsi-, rapsi- ja friteerausöljy ainakin käyvät). Paras lämpötila friteeraamiseen on 180-190 astetta. 3-4 hengelle tai
Sweet Food O`Mine-blogia pitävä Sari ja hänen miehensä Patrik, tekivät kaikille grilliruoan ystäville Suuri Suomalainen Grillikirjan, joka houkuttelee grillin ääreen kokemattomankin grillaajan
Raaka-aineet. kera. KANAA PURJOLLA JA PAPRIKALLA KOOKOSMAIDOSSA. 2-3 laakerinlehteä. Kuumenna kiehuvaksi ja poreilla noin 2-3 minuuttia. 2-3 laakerinlehteä 50 g voita
Tämä on ollut todella suosittu resepti joillakin fb-sivustoilla. Pitihän sitä myös itse kokeilla. ) En malttanut olla hieman muokkaamatta ohjetta lisäämällä pekonia ja vähentämällä smetanan määrää
Tarjoile riisin kera. 4-6 kanankoipea. 4-6 kanankoipea. Marinadi. 1 kevätsipuli. 2 punaista chiliä (minulla oli vain vihreitä chilejä, joten marinadista tuli vihreää)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.