N. y. t. h. ä. n. o. j. l. e. k. r. a. p. s. i. v. u. d. m. I. M. -. (. 2. /. 0. 1. 3. ). ,. E. O. T. H. P. ö. S. R. K. 6. b. w. ½. 5. g. 7. V. L. J. A. 4. Ä. d l. t l
V. ä. l. i. o. n. m. u. k. a. v. h. t. s. p. e. r. j. y. ö. d. H. (. ). ,. T. ". b. N. S. 1. 2. L. Y. E. P. K. M. J. I. g. R. <. 3. `. O. a l. r k. t l
S. a. i. p. u. j. n. v. e. r. k. o. t. s. A. l. m. ä. h. ,. y. ö. d. -. V. M. g. E. J. P. N. K. Y. T. L. b. 2. 0. F. c. O. €. 8. 6. H. B. 4. 1. –. 7. 9. &. y l
Teimme itse tuorepastaa, mutta kuivapastakin varmasti käy, jos ei tuoretta jostain syystä voi tehdä. Taskurapuja en ole ennen nähnyt lähikaupan pakastealtaasta, mutta nyt niitä oli sinne ilmestynyt
Kruunasimme nyhtölihan viinihillolla, jota suosittelemme myös kokeilemaan, mikäli on valmis uhraamaan miltei kokonaisen punaviinipullon tämänkaltaiseen toimintaan
Makuja on kuitenkin monia jakokeilemalla löytyvät varmasti itselle parhaat suosikit. Hoitoaineen perusreseptihän on varsin yksinkertainen jaraaka-aineita muuntelemalla saa aikaiseksi monenlaisia hiustenhoitoaineita
Herkullisen arkiruoan tekemiseen ei tarvita kuin muutama hyvä raaka-aine ja puolisen tuntia aikaa. Kikherneistä ja tuoreesta pinaatista syntyy kädenkäänteessä maistuva lisäke tai jopa pääruoka ja broilerin rintafileistä paahdettuna sweet & sour -kastikkeen kera oivaa vatsantäytettä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.