U. u. n. i. t. o. r. e. a. v. h. ä. p. j. l. k. O. s. L. -. ,. y. 8. 0. m. 1. 5. d. H. M. K. ö. P. J. V. I. R. (. g. ). /. w. f. E. N. Ä. S. 2. 3. 4. ". T. A. 7. 6. d l. t l
Viimeistele leivät katkaravuilla ja säilykeparsalla. Lämpimän leivän voit valmistaa myös uunissa. Kokoa kypsät toisiinsa sopivat raaka-aineet leivän päälle ja kuorruta uunissa muhennoksella tai juustoraasteella
Vaikka perinteiset juusto, leikkele, kurkku, salaatti, tomaatti, paprika jne. maistuvat hyvältä leivän päällä, on hetkiä, jolloin kaipaa jotain hienostuneempaa tai erikoisempaa
Itse en lähtisi demoisoimaan leivän mainetta, sillä mielestäni järkevästi päällystetyt ja jotakin muutakin kuin vehnäjauhoa sisältävät leivät ovat hyvä välipala ja lisuke kunnon ruoalle
V. o. i. l. e. p. ä. k. a. u. n. h. j. y. s. t. v. m. d. r. T. -. E. ö. S. …. L. g. Y. K. N. M. G. R. &. –. 5. /. 2. 0. 9. 1. H. (. ,. ). 3. 6. n l. d l
tullessaan käytännön vinkkejä leivän ja sämpylöiden leipomiseen. Kuvan lähde. Googlen kuvahaku1. Käytä AINA huoneenlämpöisiä raaka-aineita, sillä kylmät aineet jäähdyttävät taikinaa ja hiivan toiminta hidastuu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.