Eilen aamulla päätin, että joulumieli saa nyt saapua meidänkin kotiin keinolla millä hyvänsä. Uskon siihen, että omat ajatukset ja tunteet voi kanavoida toisin, jos vaan haluaa
L. a. u. r. C. l. d. e. i. n. F. c. h. o. t. H. m. -. s. j. p. y. ö. ä. k. v. T. V. ". g. w. W. ,. R. S. J. ). N. O. Q. A. U. I. E. G. (. 6. 4. 0. b. 1. 2. +. 5. K. P. 8. M. /. 3. k g. m l. d l
Täällä taas. Pieni blogihiljaisuus on toistaiseksi takanapäin. Viikonloppu meni serkkuni luona kyläillessä ja kotiin palattua aika on mennyt juostessa huonekalukauppoja ees taas
Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Tämän viikon lauantaina 23. 4. vietetään Paistinkääntäjien Kilpipäivää ja juhlitaan korkeatasoista ja laaja-alaista ruokaosaamista ravintoloissa ja alan myymälöissä ympäri Suomea
Aurinkoinen porkkanakeitto (yhdelle, raaka)2 porkkanaa0,5 dl auringonkukansiemeniä0,5 dl manteleita/casheweita1 rkl kookosöljyä tai loraus kookosmaitoapala tuoretta inkivääriäsuolaa1 tl currya1 tl kurkumaao,5 tl kuminan siemeniävettäLiota pähkinöitä ja siemeniä yön yli tai vähintään nelisen tuntia ja kaada sitten liotusvesi pois. 0,5 dl auringonkukansiemeniä
Kesäuusintana meillä oli tänään tarjolla paellaa, tuota espanjalaisten suosikkiruokaa. Tein sitä ensimmäistä kertaa viime syyskuussa ja nyt tuntui ensimmäisen kerran siltä, että voisipa kokeilla uudelleen
Kanaa Marsala-kastikkeessa. Suomi on jakautunut kahteen heimoon. Heimoraja on tiukka. Lumenkarttajien heimo iloitsee jokaisesta päivästä, jonka saamme venytettyä lumetonta talvea
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
Tai kukapa tietää, ehkä ensi syksynä blogit ovatkin täynnä jakkihedelmäpurilaisia. Vaikka kuinka herkullisia bataatticrostinit olivatkin, niin ne auttamatta toivat mieleen käsitteen feikkileivästä
Viime lauantaina aloitin päivällispuuhat taas ennen aamiaista, tuolloin ei ollut aikaa viettää koko päivää keittiössä, vaan tiedossa oli ajastettu täsmäpäivällinen, joka valmistuisi minun ollessani aivan toisaalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.