Kyseessä ovat siis marinoidut kukkakaalin kukinnot jotka paistetaan kullan ruskeiksi ja pinnaltaan rapsakoiksi uunissa, jonka jälkeen nämä nautitaan joko sellaisenaan, chilikastikkeen tai -salsan kera kuten kanasta valmistetut wingsit niin ikään
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
Pihvit olivat hauskan näköisiä, ne olivat helppoja tehdä ja mausteena käytettiin jeeraa, joka ei ole aivan normimauste meidän ruuissamme, joten halusin testata niitä grillatun broilerin ja salaatin kaveriksi
Täysjyvästä tehty pohja voi olla terveellisempää, ja sitten vain laittaa kukkakaalia täytteeseen. En välttämättä aina (jos haluan tehdä pizzaa NYT, mutta jääkaapissa ei ole kukkakaalia), mutta ehdottomasti useammin
Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin liittyy teollinen prosessointi
Etsin tänään taas vähän uusia tapoja Burgundinpadan lisäkkeeksi ja bongasin appelsiinajahunajaa blogissa Eyal Shanin reseptin mukaan valmistettua kukkakaalia
V. u. o. d. e. n. 2. 0. 1. 4. l. p. s. a. j. k. i. r. b. g. t. v. ,. ä. 5. h. E. m. y. P. U. T. ö. S. J. K. A. f. (. ). 6. I. R. H. C. L. M. Y. ". -. 8. k p. d l
Koska minä tiesin että tässä on kukkakaalia, itse kuitenkin maistoin sen ehkä kevyesti. Pohja valmistuu siis to-del-la terveellisesti ja on koostumukseltaan pehmeä ja mehevä wrappityyppinen
Kotimaiset kukkakaalit ja kaikki muutkin vihannekset ovat juuri nyt parhaimmillaan. Suikaloidaan kinkku ja ruskistetaan suikaleet kevyesti paistinpannulla öljyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.