Olen törmännyt kukkakaali wingsit kuviin ja resepteihin nyt jo niin moneen otteeseen somessa kuin ruokablogeissa, että tässä lienee uusi trendiherkku sitten smoothiebowlien, siemennäkkärin ja lehtikaalisipsien
Jakukkakaalista. Vaikka muuten nämä terveellisten kokkausten talkoot ovat olleet vähän jäissä, ja olen koko elokuun ajan päättänyt ryhdistäytyä asian suhteen ainakin pari kertaa viikossa
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
on ollut viime päivinä erittäin hiljaistaja syynä siihen on tietenkin. jakaa mielipiteitä ja muistankin kun opiskeluvaihdossa asuessani Ruotsissa kimppa
Ja huomatkaa – tämä ei ole maksettu mainos. Anna palaa, testaa ja maista ravinteikasta lehtikaalia. puolisen desiä auringonkukan siemeniä (tai originaalisti pinjan siemeniä)
Poista kukkakaalista lehdet. Pihvit olivat hauskan näköisiä, ne olivat helppoja tehdä ja mausteena käytettiin jeeraa, joka ei ole aivan normimauste meidän ruuissamme, joten halusin testata niitä grillatun broilerin ja salaatin kaveriksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.