Kyseinen ruoka on roikkunut jo vuosikausia kokeiltavien ruokalajien listallani, jonne se alkujaan taisi nousta Hans Välimäen viinikukkoreseptin innoittamana
Tarkista maku, koristele kukkoaviinissäpersiljasilpullaja tarjoa keitetyn riisin kera. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista broilerinpalat ja pekoni parissa erässä
Koska kukkoa on ollut myös kovin vaikea tavoittaa, niin olen luopunut pikkaisen kyseisestä ruoasta ja odotellut hetkeä jolloin saan kokata sitä itse kukosta
punaviiniä. Kukkoaviinissä. Muuten kurjan päivän kruunaa aina loistokas illallinen. punaviiniä. Tällä kertaa halusin yhdistellä omia ja perheen makumieltymyksiä tyyliin "jokaiselle jotakin"
Tällä kertaa hauduttelin jo perjantai-iltana lyhyen työpäivän jälkeen Henri Alénin kukkoaviinissä –ohjeen innoittamana (ei ehkä ihan ohjeen mukaisesti) siipikarjaa
Myös Viini -lehti on pitänyt tästä runsaan hedelmäisestä herkusta neljän tähden (harmoninen, laadultaan erinomainen) verran ja kehuu viiniä vielä jopa edulliseksi ostokseksi
vietettiin espanjalaista iltaa Viiniäja Ruokaa viinikerhon kellarissa. Muutama viikko ennen varsinaista iltaa miettiessäni illan teemaa, tuli huomattua että vuosien aikana olemme aika monta teemaa käyneet läpi, ei silti kyllähän viinimaailmassa teemoja riittää
O. l. i. k. a. t. u. r. o. f. s. K. n. v. h. ,. e. j. m. Ö. ö. M. y. ä. -. d. I. L. p. c. H. 1. 2. 0. 3. g. (. b. ). /. S. 4. V. 5. A. P. T. N. C. R. B. E. d l
Tämä ohje on mukailtu ranskalaisen keittiön klassikosta Coq au Vin (Kukkoaviinissä) ja koska nyt valmistui rusakkoa padassa japunaviinissä, niin tarkalleen ottaen kyseessä on Civet de lièvre au vin rouge
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.